Nyheter

Håll koll på nyheter, erbjudanden och evenemang. Prenumerera via RSS

Fars dag – 13 november

Glöm inte pappa på söndag. Vi har presenterna. Handskar och halsduk mot kylan? Eller varför inte ett par manschettknappar?

läs mer

Årliga kräftskivan

På torsdag är det åter dags för Sundbybergs årliga Kräft- och surströmmingsskiva. Det blir som vanligt folkfest med musik och butikserbjudanden. Vår stora sommar-REA går in i slutspurten. Under kräftskivan bjuder vi på extra nedsatta priser. Upp till 70% rabatt! Välkommen!

läs mer

Sommar-REA

Nu pågår Kåges stora sommar-REA. Mängder av erbjudanden på bland annat kavajer, kostymer, byxor och skjortor. Välkommen!

läs mer

Sommarpriser!

Nu har vi dukat upp med sommarpriser på en mängd olika plagg. Bland annat 50% rabatt på utvalda kavajer och kostymer. Välkommen in till butiken.

läs mer

Vårmarknad med mängder av erbjudanden

Onsdag 31 maj är det åter dags för Sundbybergs årliga vårmarknad. Marknaden är placerad i Sundbybergs stadskärna och pågår mellan 17 och 22.
På Kåges Herr erbjuder vi marknadspriser hela dagen från att vi slår upp portarna 0930.

läs mer

Vi kan kostymer!

Nu är det dags att skaffa kostymen för studenten, bröllopet och sommarens alla andra fester och tillfällen som förtjänar en väl utvald kostym. Vi hjälper dig hitta rätt. Kåges Herr har över 50 års erfarenhet i branschen. Vi kan kostymer! Just nu erbjuder vi 1000...

läs mer

Våryra hos Kåges!

Idag inträffar vårdagjämningen, och på söndag är det dags att ställa om klockan till sommartid. Våren knackar på! Det firar vi på Kåges Herr med våryra och rabatter på ALLA vårjackor och ALLA jeans. Erbjudandet gäller till 25 mars. Välkommen in i...

läs mer

Kåges stora vinter-REA

På lördag startar Kåges stora vinter-REA! Vi passar även på att ha extraöppet söndagen den 8/1 (11:00-16:00). Varmt välkomna! Spara...

läs mer