Nyheter

Håll koll på nyheter, erbjudanden och evenemang. Prenumerera via RSS

Årliga kräftskivan

På torsdag är det åter dags för Sundbybergs årliga Kräft- och surströmmingsskiva. Det blir som vanligt folkfest med musik och butikserbjudanden. Vår stora sommar-REA går in i slutspurten. Under kräftskivan bjuder vi på extra nedsatta priser. Upp till 70% rabatt! Välkommen!

läs mer

Sommar-REA

Nu pågår Kåges stora sommar-REA. Mängder av erbjudanden på bland annat kavajer, kostymer, byxor och skjortor. Välkommen!

läs mer

Sommarpriser!

Nu har vi dukat upp med sommarpriser på en mängd olika plagg. Bland annat 50% rabatt på utvalda kavajer och kostymer. Välkommen in till butiken.

läs mer

Vårmarknad med mängder av erbjudanden

Onsdag 31 maj är det åter dags för Sundbybergs årliga vårmarknad. Marknaden är placerad i Sundbybergs stadskärna och pågår mellan 17 och 22.
På Kåges Herr erbjuder vi marknadspriser hela dagen från att vi slår upp portarna 0930.

läs mer

Vi kan kostymer!

Nu är det dags att skaffa kostymen för studenten, bröllopet och sommarens alla andra fester och tillfällen som förtjänar en väl utvald kostym. Vi hjälper dig hitta rätt. Kåges Herr har över 50 års erfarenhet i branschen. Vi kan kostymer! Just nu erbjuder vi 1000...

läs mer

Våryra hos Kåges!

Idag inträffar vårdagjämningen, och på söndag är det dags att ställa om klockan till sommartid. Våren knackar på! Det firar vi på Kåges Herr med våryra och rabatter på ALLA vårjackor och ALLA jeans. Erbjudandet gäller till 25 mars. Välkommen in i...

läs mer

Kåges stora vinter-REA

På lördag startar Kåges stora vinter-REA! Vi passar även på att ha extraöppet söndagen den 8/1 (11:00-16:00). Varmt välkomna! Spara...

läs mer

Glöm inte fars dag 13/11

Har du hunnit fixa en present till fars dag? Vi har många bra tips i butiken. Dessutom en del till rabatterat pris. Välkommen in!

läs mer

Vårmarknad i Sundbyberg

Nu har det blivit dags för den årliga vårmarknaden i Sundbyberg! Kom till Sturegatan och ta del av arrangemanget och glöm inte att titta förbi hos oss på Kåges Herr. Vi har erbjudanden på många varugrupper, endast idag!

läs mer

Våren är på väg!

Nu är vintern snart över och även om det inte ser ut att bli vår ute riktigt än, så börjar butiken fyllas upp med nya vårkollektioner från våra varumärken. Leveranserna kommer fortgå under hela mars månad, så kika gärna in med jämna mellanrum.

läs mer

Kåges REA

Just nu pågår Kåges vinter-REA! Välkommen in och fynda. (REAn är nu avslutad)

läs mer