Måttsytt

Sätt personlig prägel på ditt plagg. Vi måttsyr kostymer, blazer, byxor och rockar.

En måttsydd kostym eller blazer behöver inte kosta mer än ett märkesplagg ute i butik.

Tillsammans med oss kan du nu uppfylla alla dina önskningar om perfekt passform, modeller, snitt, stil, tyger och personliga detaljer. Vi måttsyr kostymer, blazer, byxor och rockar genom väletablerade skrädderier i Tyskland.
Att klä sig i en kostym du själv varit med om att designa och valt tyger från de mest kända väverier i världen, ger en speciell känsla. Hos oss finns den kunskap och modemedvetenhet som våra produkters höga kvalitet och våra kunder förtjänar. Vi tar oss den tid som behövs för att just du skall hitta den riktiga känslan.

Sydd efter dina mått. Designad för att mäta sig med det bästa. Du väljer bland 1000-tals tyger från världens mest framstående väverier, som Zegna, Loro Piana och Cerutti för att nämna några.

Du har dessutom möjlighet att låta dina val styra modeller, stil, snitt och personliga detaljer så som initialer och monogram, knäppning, slag, fickor, slitsar, foder, kragar och manschetter m.m. Tillsammans skapar vi ditt plagg. När plagget är sytt gör vi en sista provning och korrigerar plagget ytterligare om det behövs. En personlig service leder fram till en unik och personlig produkt.

Att ta på sig en måttsydd kostym är en speciell känsla, svår att beskriva med ord. Hos oss får du som kund all den uppmärksamhet och guidning som krävs för att nå den känslan.